Казвам се Милена Милева. Определям себе си като търсещ човек и заклет практик. Автор съм на две книги посветени на рода: „Родови благословии“ и „Пътят Аугуста Монада“.

Вярвам в „спящите“ резерви и неограничени възможности, които притежава всеки човек. Възможности, които помагат да променяме, надграждаме и творим уникалната история на живота си.

Имах щастието да преживея среща с Родовата си Душа и това промени живота ми. Така създадох методът „Аугуста Монада“ третиращ семейно-родовите динамики.

Дълго време изпитвах колебания дали да споделя Пътя с всички вас, но вече нямам съмнение, защото хората, които минаха по него, претърпяха необикновена промяна. Заживяха живот, в който се срещнаха с най-красивото си, неповторимо и благословено Аз, дарено със силата, мъдростта и Любовта на всички онези, живели преди тях! Заживяха в реалност, която им позволява да разгърнат пълният си потенциал. Реалност, в която Аз-ът се слива с Ние, а Ние оживява чрез Аз-а, за да пребъдат в заедността си.

За мен е сбъдната мечта и чест да придружа всеки, който дръзне да осъществи личното си духовно пътуване към Божествената Същност на Рода си – Аугуста Монада! Защото то е несравнимо с нищо пътуване, в края на което ви очаква ЛЮБОВ и СВОБОДА!

%d блогъра харесват това: